PIN-koodid

Siin rubriigis leiad vastused peamistele PIN- ja PUK-koode puudutavatele küsimustele. Kas teadsid näiteks, et sinu ID-kaardiga koos väljastatud automaatsed PIN-koodid tasuks sul välja vahetada – selliste vastu, mida on lihtsam meeles pidada? Või et lukku läinud PIN-koodi saad PUK-koodi abil lahti teha?

  • PIN-kood on blokeeritud ehk lukku läinud

    Juhul, kui sinu PIN-kood on blokeeritud, saad selle DigiDoc4 kliendi abil taas mugavalt lahti teha. Selleks vajad oma PUK-koodi.

  • PIN- ja PUK-koodid: soovitused turvalisuse tagamiseks

    Koos digitaalse isikutunnistusega väljastati sulle ka koodiümbrik PIN- ja PUK-koodidega. Ilma nendeta ei saa ID-kaarti (ega muid digitaalseid isikutunnistusi) elektrooniliselt kasutada. Nii kaua, kuni sinu PIN- ja PUK-koodid ei satu koos kaardiga võõrastesse kätesse, on ka sinu…

  • PIN-koodide ja PUK-koodi muutmine

    DigiDoc4 kaudu on väga lihtne oma ID-kaardi PIN- ja PUK-koode vahetada: vali endale sellised koodid, mida sul on lihtne meeles pidada, teistel aga keeruline ära arvata!

  • PIN-koodid: uue koodiümbriku taotlemine

    Juhul, kui oled oma ID-kaardi, digi-ID või muu digitaalse dokumendi PIN- ja PUK-koodid ära unustanud, saad Politsei- ja Piirivalveametist uue koodiümbriku taotleda.

  • RIA DigiDoc äpis ID-kaardi PIN-koodide muutmine

    Kas sa oled oma PIN-koodid unustanud või kogemata ära blokeerinud? RIA DigiDoc rakendus ehk mobiiliäpp võimaldab sul oma ID-kaardi PIN-koode muuta – selleks tuleb sul ID-kaart mobiiltelefoniga ühendada. Samm 1: Ava oma telefonis RIA DigiDoc rakendus ehk…