Tutvustus

ID-kaart on Eesti kodaniku ja Eestis püsivalt elava Euroopa Liidu kodaniku jaoks kohustuslik isikut tõendav dokument, mida väljastab Politsei- ja Piirivalveamet. Kas teadsid aga, et lisaks ID-kaardile saad elektrooniliseks kasutamiseks endale tellida ka digi-ID? Või et kõik ID-kaardile kehtivad kasutusjuhised sobivad ka elamisloakaardi, e-residendi digi-ID, diplomaadikaardi jms elektrooniliseks kasutamiseks?

Oma digitaalse dokumendi, nagu näiteks ID-kaardi, digi-ID, elamisloakaardi passi jms kehtivust saad kontrollida Politsei- ja Piirivalveameti kodulehel.

  • MyID portaal

    Portaal MyID pakub teavet Mobiil-ID, ID-kaardi, Digi-ID ja Smart-ID kontode, sertifikaatide ning tehingute kohta, mis on väljastatud SK ID Solutions AS ehk SK poolt.

  • Kuidas kontrollida ID-kaardi ja lugeja töökorras olekut?

    ID-kaardi lugeja töökorras oleku kontrollimiseks sisesta oma ID-kaart kaardilugejasse, ühenda see arvutiga ning ava DigiDoc4 klient.

  • ID-kaart kui isikut tõendav dokument

    Eesti kodaniku ja Eestis püsivalt elava Euroopa Liidu kodaniku jaoks on ID-kaart kohustuslik isikut tõendav dokument.

  • ID-kaart ja selle kasutusvõimalused

    ID-kaart on Eesti kodaniku ja Eestis püsivalt elava Euroopa Liidu kodaniku jaoks kohustuslik isikut tõendav dokument.

  • Kuhu saab ID-kaardiga reisida?

    Eesti kodanikud võivad ID-kaardi alusel ja ilma passita siseneda teistesse Euroopa Liidu (EL) ja Euroopa Majanduspiirkonna (EMP) liikmesriikidesse.

  • ID-kaart kui kliendikaart

    Tänases maailmas kipub erinevaid kliendikaarte ja lojaalsusprogramme nii palju olema, et vahel tekib lausa raskuseid kõigi mahutamisega rahakotti. ID-kaardi kasutamine kliendikaardina on sellele mugav alternatiiv. Kliendile üks kaart mitme plastkaardi asemele Enamikel inimestel on ID-kaart…