Krüpteerimine

Elektrooniliste dokumentide ehk arvutifailide krüpteerimine ja dekrüpteerimine on DigiDoc4 kliendi ja RIA DigiDoc rakenduse abil väga lihtne. Pea aga meeles, et krüpteerimine on mõeldud ainult info turvaliseks edastamiseks, näiteks e-posti teel, ega sobi failide pikaaegseks säilitamiseks!

  • Krüpteeritud dokumentide lahtikrüpteerimine RIA DigiDoc äpiga

    RIA DigiDoc abil dokumentide dekrüpteerimiseks on vaja krüpteeritud failid esmalt salvestada ja seejärel veenduda, et ID-kaart on nutiseadmega ühendatud. Samm-sammult juhis dekrüpteerimiseks!

  • Dokumentide krüpteerimine ja dekrüpteerimine

    Dokumentide krüpteerimine aitab kaitsta failide sisu võõraste pilkude eest. Tegemist on ajutise lahendusega, mis on mõeldud failide turvaliseks edastamiseks, mitte aga pikaaegseks säilitamiseks.

  • Dokumentide krüpteerimine RIA DigiDoc äpiga

    Dokumentide krüpteerimine RIA DigiDoc äpiga on lihtne: sa ei vaja ID-kaarti ega mobiil-IDd. Teada tuleb vaid nende inimeste isikukoode (või ettevõtete registrinumbreid), kellele soovid anda luba krüpteeritud failide avamiseks.

  • Suuremahuliste (120+ MB) failide krüpteerimine

    ​DigiDoc4 kliendi abil on soovituslik dokumente krüpteerida siis, kui nende maht on väiksem kui 120MB. Kui on vajadus jagada turvaliselt suuremahulisi faile, siis tuleb selleks leida alternatiivne lahendus.​